Heerlijk samen ontspannen

Zin in een ontspannen uitje voor twee personen in Alkmaar? Heerlijke duo massages op vrijdagavond en zaterdag overdag. Na de massage komen jullie verder tot rust in de Botanische tuin Hortus Alkmaar onder het genot van een heerlijke kop kruidenthee uit de tuin. De sessies vinden net als de overige sessies van Rolfing Alkmaar plaats in Zakenstation Alkmaar, Berenkoog 49, direct ten noorden van de Hortus.

Ontspannen uitje voor twee: duo massage arrangement

Het arrangement bestaat uit:

  • Duo massage van 75 minuten
  • Entree Hortus Alkmaar
  • Kruidenthee uit de theetuin van Hortus Alkmaar

Prijs: €150
Reserveer nu jullie arrangement via de website van BeMassage. Kies locatie Zakenstation. Reserveren.

Lees hier nog over een paar praktische zaken en wetenswaardigheden:

De duo massage wordt jullie aangeboden door massagetherapeut John van Roosmalen en Barbera Muller op vrijdagavonden en zaterdagen. Wij zijn beiden holistisch geschoold.

Daarnaast is het goed te weten dat dit uitje voor twee corona-proof is. Dat betekent onder andere dat de ruimte voldoende groot is om onderling anderhalve meter afstand te houden.

De duo massage worden gegeven bij Mind Events Factory gevestigd in het Zakenstation in Alkmaar, ruimte 204. Het zakenstation ligt naast Hortus Alkmaar.

Hortus Alkmaar is een botanische tuin, gespecialiseerd in geneeskrachtige kruiden. U vindt hier de grootste goed gedocumenteerde collectie medicinaal gebruikte kruiden van Nederland en wellicht West-Europa.

Foto: Chris Dekker