Fijn dat je hier kijkt. Ik ben John van Roosmalen en ik ben Certified Rolfer® en massagetherapeut. Ik help je graag om van je pijn, stress, lichamelijke klachten of ongemak af te komen. Wat veroorzaakt het en wat houdt het in stand? Ik nodig je uit om samen op avontuur te gaan om de relatie met je lichaam te (her)ontdekken. Welke hulpbronnen, stabiliteit en support kunnen we activeren en waar kan ruimte ontstaan om efficiënter, flexibeler en met meer plezier in je lijf te komen en door het leven te gaan?

Na een studie en cum laude promotie in de scheikunde en een carrière in zonne-energie onderzoek bij ECN/TNO heb ik me de afgelopen jaren geschoold in holistische massagetherapie aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam, diploma mei 2019, en Rolfing Structural Integration bij de European Rolfing Association in München, diploma juli 2020. Mijn transformatie begon jaren geleden na een burn-out met een personal empowerment traject. Het kwartje viel pas echt toen gevoel, emoties en geest bij elkaar kwamen in de aanraking, lessen en sessies die ik zelf ontving tijdens mijn opleidingen massagetherapie en Rolfing®. Ik ben diep onder de indruk en geïnspireerd geraakt door de diepgaande lichamelijke veranderingen en persoonlijke transformaties die mogelijk zijn met Rolfing®. Nu wil ik daar graag anderen mee helpen en ik wil het mogelijk maken dat Rolfing voor iedereen beschikbaar is. Gun je dat jezelf? Informeer naar de mogelijkheden. Ik ontvang je graag in mijn praktijk.

Melanie Genssler

Werken met John ervaar ik als een reis van persoonlijke transformatie.

Interview

In mei 2023 werd ik geïnterviewd door de European Rolfing Association in een serie interviews om Rolfing als tweede carrière te belichten. De Nederlandse versie is te lezen op de website van Rolfing Vereniging Nederland.
Nederlands: https://www.rolfing.nl/news/mijn-tweede-carriererolfing
Engels: https://rolfing.org/articles/blog/my-second-career-massagist-studying-rolfing

Sessie boeken

Boek je sessie online, zie www.rolfingalkmaar.nl/sessie-boeken