Workshop locatie huren Alkmaar

Workshop locatie / Yoga ruimte / Praktijkruimte / Coachruimte huren in Alkmaar? Onze mooie lichte studio in Alkmaar is ook te beschikbaar en te gebruiken door andere coaches, therapeuten en docenten voor workshops, opstellingen, 1-op-1 sessies etc.

Workshop locatie / Yoga ruimte huren in Alkmaar?

Wij stellen de zaal graag open voor yogadocenten, coaches en therapeuten die graag een workshop, cursus, opstellingen, bijeenkomsten of lessen willen geven. Of bijvoorbeeld foto’s of video’s willen maken voor een online programma. De ruimte is ook beschikbaar voor creatieve ondernemers die een rustige plek zoeken om een paar uur te werken.

Ben jij op zoek naar een yoga ruimte of coach ruimte waar je gebruik van kan maken voor jouw workshop, coaching sessie of lessen? Of gewoon een plek om te werken als creatieve ondernemer? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Ook kan je onze ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld het opnemen van video’s en webinars. De belichting is ontzettend goed om mooie kwalitatieve video’s onder op te nemen.

Locatie yoga / workshop ruimte

Het Zakenstation, Berenkoog 49-204 in Alkmaar.
De ruimte bestaat uit 2 delen, de ruime studio van 45 m2 vrij vloeroppervlak en de kleine coach ruimte (circa 16 m2). Bij huur van de studio is gebruik van de kleine ruimte inbegrepen, die vaak dienst doet als ontvangstruimte en ook parallel gebruikt kan worden voor 1:1 momenten.
Yogamatten, kussens en dekens zijn aanwezig.

Prijzen

Yoga / workshop ruimte huren met alle materialen

€40,00 per dagdeel (timeslot van 3 uur)*
€75,00 voor twee dagdelen*
€99,00 per volledige dag*

Een los uur kost €25,00*

inclusief thee, koffie, gebruik yogamatten, kussens, blokken, dekens etc.

Kleine coach ruimte

De kleine ruimte wordt meestal gebruikt als ontvangstruimte / verzamelruimte als voorportaal van de grote ruimte. Dat is inbegrepen in de huur van de grote ruimte. De kleine ruimte kan ook zelfstandig gebruikt worden als flexwerkplek om rustig te werken.

€20,00 per dagdeel (timeslot van 3 uur)*
€49,00 per volledige dag*

inclusief thee, koffie etc.

Een los uur kost €15,00*

*BTW vrijgesteld

Groepsgrootte lessen en workshops: 8-10 personen

Neem contact op met John van Roosmalen (0648540677, SMS, Whatsapp, telefoon), via deopenruimte@rolfingalkmaar.nl of Instagram bij interesse. We plannen dan een bezichtiging in.

Volg De Open Ruimte op Instagram: De Open Ruimte en Hipsy.

Voorwaarden huur

De Open Ruimte is in principe ‘zelf-verhurend’. Op het moment van huren en bij het afsluiten ben ik niet aanwezig. Als je komt kijken of de ruimte aan je wensen voldoet leg ik alles uit. Zogezien is een voorwaarde voor het huren dat de ruimte en de materialen op dezelfde manier achter worden gelaten als ze worden aangetroffen, zodanig dat de ruimte zonder meer geschikt is voor een volgende huurder.

Annuleringsvoorwaarden reserveringen

Een reservering is definitief als deze door de huurder is vastgelegd in de verhuur-agenda, of wanneer een reservering door Rolfing Alkmaar – Ruimte en Stabiliteit per e-mail of bericht (whatsapp, instagram, messenger) is bevestigd.

Annulering kan alleen via e-mail of bericht (whatsapp, instagram, messenger) plaatsvinden en is definitief wanneer het e-mail bericht is bevestigd door Rolfing Alkmaar – Ruimte en Stabiliteit.

Kosteloos annuleren kan tot 30 dagen voor aanvang van de verhuur.

In geval van annulering van de reservering minder dan 30 dagen voor aanvang van de verhuur is huurder gehouden om 50% van de huursom te voldoen over de in de reservering vastgelegde zaalhuur.

In geval van annulering van de reservering binnen 14 dagen voor aanvang van de verhuur is huurder gehouden om 80% van de huursom te voldoen over de in de reservering vastgelegde zaalhuur.

Reservering verschuiven

Er bestaat de mogelijkheid om de datum van de reservering eenmalig te verschuiven binnen een periode van 4 maanden.

In geval van verschuiven van de reservering ontvangt de huurder de factuur over de in de reservering vastgelegde zaalhuur, alsmede de eventueel gemaakte afgesproken onkosten, in de maand van de oorspronkelijke reservering.