Ontspanningsmassages

Rolfing Alkmaar biedt diverse vormen van ontspanningsmassage, zodat je op ieder moment kunt kiezen wat er het beste bij je past. Hoe gaat het er aan toe tijdens een massage? Dit artikel geeft aardig weer hoe ik het ook zelf zou zeggen: 10 dingen die een masseur/masseuse wil dat je weet.

Holistische ontspanningsmassage
Geïnspireerd door op de Esalen massage. Gekenmerkt door de kwaliteit van aanraking en lange, vloeiende bewegingen met de volle hand en onderarmen. Laat je vervoeren door mijn speciale ‘distraction’ techniek. Meestal is dit een volledige lichaamsmassage. Jij geeft aan waar je accenten wilt of laat je verrassen.

Diepe weefsel ontspanningsmassage
Ontspanning door stevige, diepe technieken. Lang, langzaam, specifiek en diep. Voor wie van stevige aanraking houdt. Je profiteert hierbij ook van mijn Rolfing & Massagetherapie ervaring en kennis van anatomie en het bewegingsapparaat. Mijn handen vinden de spanning en smelten die weg.

Intuïtieve ontspanningsmassage
We laten ons verrassen door het moment. De massage wordt aangepast op jouw wensen als ontvanger en het gevoel dat ik daarbij heb. Jij geeft aan waarvoor je aandacht wilt, rug, benen, buik, armen, decolleté, nek, schouders en/of hoofd en gezicht.

Armen, nek en schouders ontspanningsmassage
Een ontspanningsmassage voor als armen, nek of schouders een probleemgebied voor je zijn. Inclusief Rolfing en massagetherapie bindweefsel technieken om de spanning te verlichten.

Voeten en onderbenen ontspanningsmassage
Broodnodige aandacht voor je supportsysteem, je voeten die je dragen en brengen waar je heen wilt. Inclusief Rolfing en massagetherapie bindweefsel technieken om de spanning te verlichten.

Rug en benen ontspanningsmassage
Op basis van holistische, klassieke (strijkingen en knedingen) en/of diepe weefselmassage (stevig), al naar gelang je wensen.

Kosten

De ontspanningsmassages duren 60 minuten en kosten € 55,-.
Liever 90 minuten? Bij holistische, diepe weefsel en intuïtieve ontspanningsmassages kun je 30 minuten bijboeken als ‘extra’. De kosten hiervoor zijn € 23,-. Voor de betaling stuur ik je na de sessie een betaalverzoek.

Ontspanningsmassages vallen onder wellness en komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars.

Sessie boeken

Boek je sessie online, zie www.rolfingalkmaar.nl/sessie-boeken.

Opleidingen

Mijn ontspanningsmassage achtergrond:
– Jaartraining holistisch masseur, Akademie voor Massage en Beweging, 2016.
– Verdieping holistische ontspanningsmassage, Akademie voor Massage en Beweging, 2017 & 2019.
– Jaaropleiding ontspanningsmassage, ATS, 1996-1997.
– Cursus hydromassage, ATS, 2014.