Massage bij Kanker

Een aandachtige, koesterende massage ter verlichting of als ondersteuning van je proces, zodat je het beter kunt volhouden, meer energie krijgt en wellicht sneller herstelt. Een moment voor jezelf, aandacht voor je lichaam en je mens-zijn, even geen patiënt hoeven zijn. De massage is gericht op ontspanning, kalmering van je zenuwstelsel. Het is een lichte massage, afgestemd op je wensen en je conditie.

Boek je sessie online, zie www.rolfingalkmaar.nl/sessie-boeken, selecteer Rolfing & Massagetherapie –> Massage bij kanker 60 min. Een Massage bij Kanker consult is een complete sessie met voorgesprek, massage en naliggen indien gewenst. Na het boeken van de sessie stuur ik je een intakeformulier.

Kosten

Een Massage bij Kanker consult duurt circa 60 minuten en kost € 73,-. Deze therapeutische sessies komen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Controleer dit zelf bij je eigen zorgverzekeraar. Ik stuur je na de sessie een factuur als je die nodig hebt voor je zorgverzekering of anders een betaalverzoek.

Netwerk Massage bij Kanker

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij het landelijke kwaliteitsregister Netwerk Massage bij Kanker. Als zodanig ben ik ook opgenomen in de Verwijsgids Kanker en op Kanker.nl. Je kunt mij en mijn collega’s vinden via deze websites:
Netwerk Massage bij Kanker
Verwijsgids Kanker
Kanker.nl

Opleiding

Massage bij kanker is een specialisatie. Op 10 juni 2022 voltooide ik de Basistraining Massage bij Kanker voor Professionele Massagetherapeuten, zodat ik beslagen ten ijs kom met kennis over de ziekte, behandelingen en bijwerkingen.