Contactgegevens

Rolfing Alkmaar – Ruimte en Stabiliteit
John van Roosmalen
Buizerdweg 16
1826 GG Alkmaar
KvK: 78557828
– Tel., SMS, WhatsApp: 0648540677
– Email: john@rolfingalkmaar.nl
– Of via facebook messenger via: Rolfing Alkmaar Facebook pagina

De sessies kunnen plaatsvinden:

  • In het gebouw de Waterkant, Kanaaldijk 301, 1825 DB Alkmaar, in de ruimte van Mind Events Factory.
  • In de praktijkruimte bij mij thuis, Buizerdweg 16, 1826 GG Alkmaar.
  • Slecht ter been? Ik kom aan huis in Alkmaar en omgeving. Voor mijn reiskosten en extra tijd breng ik dan € 0,50 / km in rekening.

Boek een sessie: https://www.rolfingalkmaar.nl/sessie-boeken/

Covid-19

Indien je een van de vragen van de gezondheidscheck met ja beantwoordt, dan stellen we de afspraak uit. Ik heb hygiëne maatregelen getroffen, waaronder voldoende tijd tussen de sessies om te luchten en te desinfecteren. Het advies is een mondkapje te dragen. Ik vraag je om je te registreren in verband met mogelijk contactonderzoek.

VBAG en RBCZ

Rolfing Alkmaar – Ruimte en Stabiliteit is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, opgenomen in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).

Klachten

Graag hoor ik je feedback, ook als je een eventuele klacht hebt. Lees meer over welke stappen je kunt ondernemen via de klachtenprocedure van de VBAG via deze link: https://vbag.nl/algemene-informatie/klachten.html.

AVG

Je privacy is gewaarborgd. De AVG bepalingen zijn opgenomen op het intakeformulier dat je invult voorafgaande aan je Rolfing / Massagetherapie sessies. Door het invullen en terugsturen van het intakeformulier ga je akkoord met de bepalingen die er op staan.

Meer informatie over Rolfing

Na Rolfing

Onderhoud voor je lijf is altijd belangrijk. Een aantal suggesties om na de tien Rolfing sessies je veranderde lichaam te onderhouden: