Losse Rolfing / Massagetherapie sessies

Bij acute klachten of pijn of het overlopen van de denkbeeldige emmer kunnen een enkele of een korte serie losse Massagetherapie / Rolfing sessies helpen om de acute pijn en klachten te verlichten of weg te nemen en ook bij stress-gerelateerde klachten en burn-out. Hiervoor zet ik de kennis in die ik opdeed tijdens mijn Rolfing opleiding en de brede therapeutische basis die de vierjarige opleiding holistische massagetherapie aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam me gaf:

  • Structurele Integratie, fascia bodywork, diepe weefselmassage, voor mij de inspiratie om de Rolfing opleiding te gaan doen;
  • Bewegingseducatie en bewegingstechnieken, gebaseerd op het werk van Milton Trager, danseducatie en Fascia Stretch Therapie;
  • Therapeutische vorming, over persoonlijke ontwikkeling, psychosomatische achtergronden en karakterstijlen;
  • Medische Basiskennis conform Plato-eisen.

Een losse Rolfing / Massagetherapie sessie duurt circa 75 minuten en vindt hoofdzakelijk plaats op een massagetafel. Rolfing / Massagetherapie werkt het beste op de blote huid. Je bent daarom bij voorkeur gekleed in ondergoed.

We spreken iedere sessie individueel af en ik stuur je na iedere sessie een betaalverzoek.

Bij langdurige, chronische, structurele of meer complexe klachten raad ik de serie van 10 Rolfing sessies aan. Je kunt daar ook nog mee beginnen na een of enkele losse sessies.

Kosten

Bovengenoemde sessies van circa 75 minuten kosten € 87,- per sessie. 
Deze therapeutische sessies komen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Controleer dit zelf bij je eigen zorgverzekeraar. 

Locaties

De sessies kunnen plaatsvinden:

  • Bij Zakenstation Alkmaar, Berenkoog 49, 1822 BN Alkmaar, in ruimte 204 van Mind Events Factory.
  • Slecht ter been? Ik kom aan huis in Alkmaar en omgeving. Voor mijn reiskosten en extra tijd breng ik € 0,50 / km in rekening.

Sessie boeken

Boek je sessie online, zie www.rolfingalkmaar.nl/sessie-boeken.

Foto: Magdaléna Takáčová.