Spring jij uit het hete water?

Hoe kan je pijn het beste zijn wat je zou kunnen overkomen? Rolfers™ krijgen vaak van hun cliënten te horen dat hun pijn de aanleiding was om Rolfing® te proberen en dat ze daardoor hun lichaam terugkregen.

Vaak gedragen we ons als een kikker in water dat langzaam aan de kook wordt gebracht. We komen niet in beweging. We worden ouder en laten blessures, ziektes, een verkeerde houding en vaste overtuigingen ons leven meer en meer beperken. De pijn ontwikkelt zich zo langzaam dat we niet uit het hete water springen. Totdat we ons beter voelen weten we niet wat we missen. 

De ervaring van Rolfers wereldwijd is dat na de serie van 10 Rolfing® sessies cliënten vaak aangeven dat het verdwijnen van hun oorspronkelijke klachten niet het grootste pluspunt is. Ze hebben de kansen aangegrepen die Rolfing® biedt om nieuwe paden te verkennen en nieuwe manieren van voelen, bewegen en leven te ontdekken, nieuwe paden die de kwaliteit van het dagelijks leven kunnen verbeteren.

Mijn eigen verhaal ging ook zo. Vast overtuigd dat ik alles met mijn hoofd op zou moeten kunnen lossen kwam ik steeds vaster achter mijn bureau te zitten. Mijn carrière stagneerde en mijn lijf kwam steeds vaster te zitten. Fanatiek sporten versterkte het probleem eigenlijk alleen maar. Daar kwam ik pas achter in mijn opleidingen tot Massagetherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging en Rolfer bij de European Rolfing Association. Mijn lichaam werd losser en soepeler en kan nu dingen die ik zelfs vroeger nooit gekund heb. Ik kwam achter mijn bureau vandaan en deed mijn meest succesvolle project ooit. Geïnspireerd door Rolfing maakte ik een carrière switch en wil jou nu graag helpen uit het water te springen en je beter te gaan voelen.

Genoeg van je pijn? Boek je eerste Rolfing sessie online via de website of stuur me een bericht.

De Rolfing en Massagetherapie sessies van Rolfing Alkmaar komen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Controleer dit zelf bij je eigen zorgverzekeraar.

Op de foto twee fraaie rugstreeppadden.