Rolfing Alkmaar wordt Studio owner, Workshop / yoga ruimte te huur

Rolfing Alkmaar – Ruimte en Stabiliteit neemt de activiteiten van Joyce Mol / Mind Events Factory over met betrekking tot de verhuur van ruimte 204 in het Zakenstation Alkmaar. Joyce heeft een fijne plek neergezet die geschikt is voor allerlei activiteiten, van 1:1 sessies tot workshops, cursussen, trainingen, meetings etc. tot circa 10 personen. Een studio voor eenieder die iets moois en helends wil organiseren. Van massage tot meditatie. Van vadercirkel tot Rite van de Baarmoeder. Van yoga tot LEAP. Van ijsbad tot mindfullness. Van cacao-ceremonie tot vrouwencirkel. Van online sessies tot video-opnames. En wie weet wat er nog volgt.

Waar Joyce voelt dat ze de studio los mag laten voelt het voor mij als een nieuwe fase om onderdak (ruimte) te bieden aan mensen die met mooie activiteiten de wereld een beetje de goede kant op willen bewegen en zichzelf en anderen willen helpen op het pad naar heling en transformatie (stabiliteit).

De ruimte is voorzien van de meeste benodigheden, zoals yoga-matten, kussens, dekens en is opgedeeld in een gezellige ontvangstruimte en een mooie, ruime, lichte studio.

Voor meer informatie, tarieven en voorwaarden, zie https://www.rolfingalkmaar.nl/workshop-locatie-huren-alkmaar/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *